fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Det er tre vigtige point for os'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.11.19

© Getty Images
// Ter Stegen // Celta

Som så ofte før var Marc-Andre ter Stegen en af spillerne der mødte pressen efter kampen mod Celta Vigo i går aftes. Her fremhævede han vigtigheden af sejren og lagde samtidig også vægt på at være selvkritisk.

'Det er altid godt med en sejr. I starten af kampen var det svært, fordi de pressede os en mod en. Det gjorde det svært at spille bolden videre, fordi der hele tiden var en modstander i ryggen. Men i sidste ende fik vi kampen over på vores side og var i stand til at score' indledte Ter Stegen diplomatisk.

Det var kun få dage siden at Celta skiftede træneren ud og ansatte den tidligere Barca-spiller Oscar Garcia. Derfor var catalanerne forberedte på ændringer hos galicierne. 'Vi forventede, at Celta ville komme med nogle ændringer på deres hold, fordi de har skiftet træner og det blev bekræftet i kampen. Det er aldrig nemt at spille mod et hold der kæmper som de gør og derfor var det tre meget vigtige point for os' sagde Ter Stegen videre.

Sergio Busquets startede ude, men kom ind på sin vante plads da Semedo måtte udgå med en skade. Netop Busquets betydning knyttede Ter Stegen også en kommentar til. 'Sergio er en meget vigtig spiller for holdet. Vi har forskellige typer der kan spille den plads og det er træneren der bestemmer. Sergio spillede en rigtig god kamp og han scorede også et mål, så jeg er meget stolt af ham' kom det fra Barcas målmand.

Ter Stegen blev også bedt om at uddybe den kritik han kom med efter kampen mod mod Slavia Prag på udebane i oktober. 'Det er altid vigtigt at være selvkritisk. Det er normalt og det skal vi være, selv efter sådan en sejr som den mod Celta' sagde han inden han tilføjede:

'Der er altid noget at forbedre. Vi er fodboldspillere og vi vil gerne være professionelle - også når vi er selvkritiske. De andre hold vil slå os og vi vil gerne følge med hvor det er sjovt i ligaen, i Champions League og hvorend vi spiller' forklarede han.

Lionel Messi, der markerede sig med tre scoringer, fik også en kommentar med på vejen til slut. 'Leo er speciel. Det er ikke mange fejl han har lavet i sin karriere. Han har et spektakulært talent og han har ikke nogle barrierer til træning' afsluttede tyskeren.

.:FORSIDE:.