Ter Stegen: 'Champions League er det maksimale'

FCBARCELONA.DK - 17.09.19

Det var Ter Stegen der mødte frem på pressemødet i går som optakt til Champions League kampen i dag mod Dortmund. Her erkendte han at det kan blive svært, men han forsikrede også om, at målet er at gå hele vejen i turneringen.

'Det bliver ikke nemt i morgen, så vi kommer til at kæmpe for det. Vi skal være klar til, at de lægger pres på os. Valverde har forberedt os godt på det og vi løber på banen for at give alt' indledte han.

'Det er en svær bane, hvor jeg havde det svært med Borussia (Gladbach, red.). Publikum er hele tiden efter dig. Vi ønsker at vinde og lægge godt ud, for at se de kommende kampe i møde' fortsatte tyskeren.

'Vi ved at denne klub (Barca, red.) kæmper for at nå det maksimale og det maksimale er Champions League. Vi vil gøre alt for at komme langt. Vi har holdet til at få succes. Det er en ny sæson med nye mål' udtalte han.

'Der er altid pres på i Champions League, for niveauet er meget højt. Vi skal lære af de fejl vi begik de to seneste år. Det bliver en svær kamp og vi skal være 100% klar fra starten af' sagde han videre.

Han blev spurgt om Messi er klar til at spille. 'Han træner med igen og skal genvinde styrke til sæsonen. Det er muligt at han spiller, men det afgør træneren. Vi håber han snart er tilbage, for man vil altid savne verdens bedste spiller' var svaret.

Barca har lukket syv mål ind i de første fire ligakampe og det blev Ter Stegen til sidst bedt om at kommentere. 'Vi forsøger ikke at lukke mål ind, men vi må acceptere situationen og forbedre os på nogle områder. Det er fejl som nemt kan rettes' afsluttede han.


.:FORSIDE:.