Ter Stegen: 'Alt kan ske, ingen er favorit'

FCBARCELONA.DK - 19.04.19

© Getty Images

Ved et arrangement i går, så Ter Stegen frem mod de to opgør mod Liverpool i Champions League semifinalen. Her var det tydeligt hvor meget det vil betyde at vinde turneringen, men han ville ikke påtage sig en favoritrolle.

Mange mener Barca er favorit til at gå hele vejen i denne sæsons Champions League, men Ter Stegen tager intet for givet. 'Vi ved hvilken modstander vi skal møde og vi er glade, for det bliver nogle flotte kampe. Der er dog ingen favorit, for alt kan ske i semifinalerne' udtalte han.

'Vi har muligheden for at præstere nogen betydningsfuldt for klubben, for tilhængerne og for os selv. Champions League er helt speciel og vi ønsker at nå vores mål og vinde dette eftertragtede trofæ' fortsatte tyskeren.

Ter Stegen er udmærket klar over, at alle tilhængere håber på en sæson med tre titler. 'Det er kun dejligt at folk beder os vinde tre titler. Hvis vi vinder vores tre næste kampe i ligaen, vil vi vinde mesterskabet' sagde han videre.

Barcas 2-0 scoring mod Manchester United forleden skyldtes primært et drop af David de Gea i målet og det havde Ter Stegen lidt blandede følelser omkring. 'Jeg havde svært ved at fejre det, for der er tale om en kollega. Jeg sagde til ham, at vi alle er mennesker og at det også kan ske for mig' afsluttede Barca-keeperen.

.:FORSIDE:.