Ter Stegen: 'Alle forventer at færdigspille sæsonen'

Magnus Wind - 11.05.20

© FC Barcelona

Fredag vendte Barca-spillerne tilbage til træningen på Ciutat Esportiva efter næsten to måneders pause. I et interview med ESPN, deler Marc-André Ter Stegen sine tanker omkring den nuværende situation. 

Siden fodbolden blev stoppet i midten af marts grundet corona-virussen, har Barcas spillere måtte træne og holde sig i form hjemmefra. I fredags kunne truppen så vende tilbage til træningsanlægget Ciutat Esportiva, hvor der var første træning i næsten to måneder. Målmand Marc-André Ter Stegen var glad for at komme tilbage, fortæller han i et interview med mediet ESPN, hvor han desuden deler sine tanker omkring den specielle situation. 

'Vi begyndte endelig på den individulle træning på træningsanlægget i fredags. Det er dejligt at være tilbage på arbejde'. Sådan starter tyskeren interviewet og fortæller derudover, at man regner med at spille ligaen færdig. 'Alle venter at færdigspille sæsonen, men vi er selvfølgelig afhængig af regeringens instrukser. Vi vil gøre alt for at respektere og følge dem' siger han videre.

Ter Stegen glæder sig også til at komme i aktion igen i Barca-trøjen. 'Jeg ser frem til at kunne spille kampe igen. Jeg vil være klar, selvom det kan betyde ekstra forberedelse, for at kunne vende tilbage til det fysiske kampniveauet' fortsætter han.

Tyskeren erkender samtidig, at hjemmetræningen ikke er det mest optimale. 'Du kan ikke sammenligne den individuelle træning, som vi har lavet derhjemme med arbejdet på banen, men giv mig bolden og jeg vil få det bedste ud af situationen' afslutter Barca-keeperen.

Hvornår Ter Stegen og holdkammeraterne kan begynde at spille kampe igen er fortsat usikkert, men La Liga regner med at genoptage ligaen i løbet af juni.

.:FORSIDE:.