Tebas: 'Messis skifte kunne være undgået'

FCBARCELONA.DK - 12.09.21

// La Liga


La Liga præsident Javier Tebas vækker igen opsigt med nogle udtalelser om Messis skifte til PSG. Han forsikrer om, at Messi kunne være blevet i Barca og at årsagen til hans skifte ikke var økonomisk.

'Det er ligesom da Ronaldo, Mourinho og Guardiola rejste. Vi vidste det ville ske en dag. Vi har været heldige at have de to bedste spillere i verden på verdens to bedste hold, men måske Messis afrejse har været mere smertefuld, for rent personligt betragter jeg ham som den bedste i historien. Han fortjente ikke at rejse på den måde' kommer det fra Tebas i et interview med avisen Sport.Tebas bliver spurgt, om Messis skifte kunne være undgået. 'Ja, og det har jeg sagt til Laporta personligt i telefonen. Når vi ser regnskabet fra Barca om et år, får vi at se om Messi kunne være blevet eller ej. Selvom jeg respekterer klubbens beslutning, skal man sige tingene som de er. Det var ikke en øknomisk beslutning. Det ved jeg med sikkerhed' svarer han.

Tabas er samtidig rasende over, at en klub som PSG kan bruge så mange penge på nye spillere. 'Det med PSG er uacceptabelt, ligesom med City og andre klubber. Det skal ikke tolereres, for det er som doping' fortsætter han.

'I de seneste tre år har PSG fået tilført 800 mio. euro og deres indtægter ligger 20% over hvad europæiske giganter som Barca, Madrid eller United har. Det er umuligt og helt ude af markedet. Hvis det ikke slutter, er der 20 sheiker der dominerer det hele' afslutter Tebas.

.:FORSIDE:.