Tebas: 'El Clásico skal ikke spilles i udlandet'

Anders Lang Jensen - 12.10.21

// El Clásico

I de seneste par år har der været meget snak og konkrete planer om at rykke nogle La Liga-kampe til udlandet for at øge interessen og økonomien omkring ligaen. Det er stadig på tegnebrættet, men El Clásico står ikke for skud.

Kritikken har været stor omkring idéen, men hos La Liga er idéen om at rykke kampe til andre lande stadig inde i billedet. Enkelte kampe er dog ikke at pille ved grundet deres værdi i sig selv. Det bekræfter præsident for La Liga, Javier Tebas.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hver kamp i ligaen er vigtig, men El Clásico er den vigtigste. Vi er nødt til at udvikle et image til de her kampe, der bliver set over hele verden, så jeg tror, det bliver svært at se Barcelona-Real Madrid blive spillet uden for Spanien, for det er ikke den slags kamp. Vi har brug for fans fra begge lejre på stadion' siger Tebas ifølge avisen AS.

'Det kan være okay for andre kampe, men El Clásico kan ikke rykkes fra de stadions, de traditionelt bliver spillet på', slutter han.

Tanken om at øge den kommercielle værdi ved kampe i udlandet er La Liga ikke ene om. I den engelske Premier League bliver muligheden angiveligt også undersøgt.

Den næste Clásico spilles om små to uger, når Real Madrid den 24. oktober gæster Camp Nou.

.:FORSIDE:.