Syv spillere mangler at få afklaret fremtiden

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.09.20

© Getty Images

Her mens der resterer under to uger af transfervinduet, står det klart, at syv af Barcas spillere mangler at få styr på fremtiden. Få her overblikket over hvilke spillere det drejer sig om og hvad status er på dem.

Med Luis Suárez' annoncerede skifte til Atlético, skal der findes afklaringer for følgende spillere:

Todibo:
Den franske forsvarsspiller indgår ikke i Ronald Koemans planer, da Barca allerede har Piqué, Lenglet og Araujo til forsvaret. Dertil ventes Eric Garcia at komme til. Todibo har tilbud fra Premier League og Serie A. Det ventes, at hans fremtid snart falder på plads.

Umtiti:
I de seneste sæsoner har man kun set skyggen af det niveau Umtiti viste i sine første to sæsoner i Barca. Dertil har han haft problemer med skader. Af de to årsager vil Ronald Koeman ikke bruge franskmanden. Imidlertid er der ikke nogle klubber der lige nu tør tage chancen med Umtiti. Hans fremtid ventes først på plads ved udgangen af tranfervinduet.

Aleñá:
Den catalanske midtbanespiller er nummer fire i rækken af midtbanespillere til de to defensive pladser på midtbanen. Han står bag Frenkie de Jong, Sergio Busquets og nyindkøbte Miralem Pjanic. Derfor kan det ikke afvises, at Aleñá igen bliver udlejet.

Puig:
Ronald Koeman var klar i mælet i lørdags. Det vil være bedst for den unge Puig, hvis han bliver udlejet for at få spilletid. I mellemtiden vil Puig helst blive i Barca, så der ventes at være tvivl om hans fremtid helt frem til transfervinduets lukning den 5. oktober.

Matheus:
Siden midten af september har Matheus været ude med en forstrækning i højre lår. Han har heller ikke været udtaget til en eneste af træningskampene, så det et klart signal om, at han ikke indgår i Ronald Koemans planer. I sidste sæson var han udlejet til Real Valladolid og brasilianeren ventes at blive udlejet til en klub i La Liga igen.

Rafinha:
I flere år har midtbanespilleren ikke været i Barcas planer, men alligevel er han stadig i klubben. Rafinha håber at skifte til Premier League for at spille i samme liga som sin storebror Thiago. Hans fremtid ventes dog først at blive løst i slutningen af transfervinduet.

Pedri:
Pedri er skiftet til Barca i denne sæson fra Las Palmas. Midtbanespilleren er kun 17 år og der er stor konkurrence på de offensive positioner i Koemans system. Han har brug for regelmæssig spilletid, så det kan ikke afvises, at han bliver udlejet hen mod slutningen af transfervinduet.

644x70

.:FORSIDE:.