Sylvinho: 'Hvem siger Neymar ikke kan vende tilbage?'

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.05.20

© Getty Images

Den tidligere brasilianske Barca-spiller Sylvinho har talt med Radio Ser Catalunya. Her kom han ind på flere aktuelle emner i Barca såsom Neymar, Arthur, Coutinho og Messi, samt hans tidligere trænere i Barca.

Læs Sylvinhos udtalelser her:

Om Neymar
'Der er mange afgørende faktorer i spil i forhold til om han kan komme tilbage. Der er blandt andet det økonomiske punkt, men hvem er det der siger, at Neymar ikke kan vende tilbage? Han er en meget komplet spiller, han er ekstraordinær'.

Sylvinho tilføjer: 'Jeg elsker typer som Neymar. Han får spillet til at skinne og hans individuelle kvaliteter er helt fantastiske'.

Om Arthur
Arthur har været udskældt i denne sæson, men Sylvinho giver ikke meget for kritikken af sin landsmand. 'Han er en helt fantastisk spiller. Jeg arbejder sammen med ham på landsholdet og jeg kender hans kvaliteter. Han er god til at beskytte bolden og til at brede spillet ud. Han spiller direkte, er ung og er anderledes end de andre spillere'.

Om Coutinho
Coutinho har ikke fået succes i Barca, men Sylvinho er sikker på, at brasilianeren får succes uanset hvor han ender. 'Han er en dygtig spiller med øje for mål, men det virkede ikke for ham i Barca. Jeg håber, at han vender tilbage til Barca og får succes. Hvis ikke, så vil han triumfere for et andet hold'.

Om Messi
'Jeg husker, at Messi lærte fra os alle, men han lærte især fra Ronaldinho. De to er forskellige typer, men de gik altid på banen for at score mål og lave assist. Det var altid hver deres show når de spillede'.

Om Rijkaard
'Frank Rijkaard var en træner, der var god for omklædningsrummet. Han var meget tæt på spillerne, fordi han vidste hvordan han skulle relatere sig til os'.

Om Guardiola
'Da vi fik Guardiola tilføjede han, udover at træne os, at vi skulle se vigtige videoklip. Han kom med en anden slags information til os. Han er forelsket i sit arbejde og han er altid et skridt foran'.

.:FORSIDE:.