fbpx
Annonce

Svært dilemma: Skal Atlético vinde eller tabe i aften?

FCBARCELONA.DK - 12.05.21

© Getty Images
// La Liga // Real Madrid // Atletico Madrid

Det er ikke nemt at være Barca-fan for tiden, efter at holdet nærmest har meldt ud af mesterskabskampen. Det bliver ikke nemmere i aften med kampen mellem Atlético Madrid og Real Sociedad, for hvem skal man egentlig håbe vinder?

Med 3-3 resultatet mod Levante i aftes skal der nærmest mirakler til, for at Barca vinder ligaen. Atlético skal smide mindst fem af de ni point de mangler at spille om, og Real Madrid skal miste mindst tre point.

For at holde liv i det spinkle håb for Barca, skal Real Sociedad i aften vinde ude over Atlético Madrid. Men er det nu også reelt det bedste for Barca? Taber Atlético, vil det nemlig åbne døren på vid gab for Real Madrid, for så kan de pludselig selv afgøre ligaen med sejre i deres sidste tre kampe.

Millioner af Barca-fans håber naturligvis på et mesterskab til blau-grana, mens det vil modsat være en bitter pille at sluge, hvis Real Madrid vinder det. Derimod vil det være acceptabelt at Atlético bliver mestre, for så vinder Real Madrid ikke et eneste trofæ denne sæson, hvor Barca som bekendt vandt Copa del Rey.

Som Barca-fan står man altså med det valg, at man enten skal håbe at Atlético taber, så Barca holder liv i håbet, men samtidig giver Real Madrid en fordel, eller at Atlético vinder og dermed med stor sikkerhed eliminerer det sidste håb om en ligatitel til Barca, men samtidig holder Real Madrid fra førstepladsen.

Og hvad hvis det bliver uafgjort i aften? Så vil Real Madrid i morgen med en sejr over Granada kunne komme á point med Atlético og da de hvide er bedst indbyrdes, vil det give dem førstepladsen.

Hvad der sker kan man se i aften kl. 22.00 på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.