Svær sæson venter Neto, Wague, Junior og Todibo

FCBARCELONA.DK - 11.09.19

© Getty Images

Med blot 21 spillere i truppen får træner Ernesto Valverde brug for alle sine spillere over en lang og krævende sæson. Fire af spillerne i truppen kan dog se frem til en sæson der vil kræve tålmodighed.

Denne sommer gik Barca fra at have en trup på 24 spillere til 21, et antal der bedre passer til det som Valverde tidligere har udtrykt som den ideelle størrelse, så alle kan forvente at få spilletid.

Alligevel må det forventes, at især fire spillere kommer til at sidde en del udenfor denne sæson, nemlig følgende:

Neto:
Den brasilianske målmand kender spillerreglerne efter skiftet til Barca. Ter Stegen er ubestridt førstekeeper og det bliver først når pokalturneringen går i gang, at Neto kan forvente at få spilletid, hvilket vil sige til januar.

Moussa Wague:
Højre backen er rykket op fra B-holdet og har endnu ikke fået spilletid. Han skal agere reserve for Semedo, men her i sæsonstarten har det været Sergi Roberto der har fået den tjans. Det er tydeligt at Valverde mener, at det er for tidligt at sende Wague i aktion.

Jean-Clair Todibo:
Han kom til Barca i januar måned, men spillede næsten ikke i sidste sæson. Han har ikke været udtaget til de tre først ligakampe til trods for, at Valverde kun råder over fire centrale forsvarsspillere. Todibo er 100% Valverdes fjerdevalg og han kommer nok kun i aktion, hvis der er skader hos de andre i forsvaret.

Junior Firpo:
Han er købt for at aflaste Jordi Alba og er nok den af de fire perifære spillere, der har størst mulighed for spilletid. Han vurderes at have niveauet til at træde til, men Alba kommer med stor sikkerhed til at spille de mest betydningsfulde kampe.

Skader og formdyk kan selvfølgelig ændre på mange ting hen over en sæson, men disse fire spillere må nok indstille sig på at udvise stor tålmodighed og gribe chancen når den kommer.

.:FORSIDE:.