Svær aften for Chumi og Miranda

FCBARCELONA.DK - 11.01.19

Der har været talt meget om på det senste, at de unge spillere fra La Masia burde få flere chancer på førsteholdet, men i torsdagens kamp mod Levante så man tydeligt, at det ikke helt er så enkelt.

Da Ernesto Valverde sendte sit hold på banen til kampen mod Levante, var såvel Chumi som Miranda fra B-holdet med blandt de udvalgte. Barca-træneren ønskede at spare sine stamspillere og så fik de to unge talenter chancen i en pokalkamp på en svær bane.

For Miranda er det helt sikkert en kamp der sætter sine spor, for stort set intet lykkedes for den snart 19-årige kantspiller. Masser af boldtab, problemer i defensiven og kun få vellykkede ture op af banen, var billedet af hans indsats.

Det fik Valverde til at tage ham ud i pausen og placerer Sergi Roberto som venstre back i stedet, selvom han aldrig spiller den position.

Det gik lidt bedre for Chumi, der især blev testet i kampens første halve time, hvor han ikke imponerede. Den 19-årige spiller virkede rådvild i samarbejdet med Murillo, som han aldrig har spillet sammen med før. Det blev da også til en udskiftning efter en times spil, hvor Lenglet kom på banen og skabte lidt mere ro.

Nu venter der et stykke arbejde fra Valverde og hans kollega på B-holdet, med at få samlet de to unge talenter mentalt op efter en aften, hvor det blev udstillet, at det ikke er helt så enkelt at træde ind på førsteholdet.

Indsatsen fra de to er et godt eksempel på, hvor svært det er at tage det sidste skridt fra La Masia og op til spilletid på et af verdens bedste klubhold.

.:FORSIDE:.