Suárez: 'Vi har formen til at kunne vinde det hele'

FCBARCELONA.DK - 30.05.20

© FC Barcelona

Luis Suárez er tilbage efter sin knæoperation og træner med på normal vis med holdkammeraterne. Han glæder sig over at være tilbage og hjælpe holdet, som han er overbevist om, kan afslutte sæsonen med titler.

'Jeg er virkelig glad. I starten arbejdede jeg nogle dage med Juanjo (fysisk træner, red.) og derefter sluttede jeg mig langsomt til de andre. Nu har jeg trænet komplet med gruppen nogle dage' udtaler Suárez til avisen Sport.

Sæsonen syntes slut for Suárez, da han blev knæopereret i januar, men det har coronapausen lavet om på. 'Coronavirussen har hjulpet mig til at vinde tid i min genoptræning. Nu vil jeg kunne spille kampe, som jeg ikke kunne have spillet. Det er jeg selvfølgelig meget glad for, men man skal også huske det negative omring hele den situation som folk oplever' siger han videre.

Nu skal holdet i gang med de afgørende kampe og Suárez ser optimistisk på holdets muligheder. 'Vores ambitioner er stadig de samme. Vi skal vinde alt det vi kan og vi har formen til at gøre det. Jeg ser vores hold meget opsat' afslutter han.

.:FORSIDE:.