Luis Suárez: 'Vi føler vrede og frustration'

FCBARCELONA.DK - 28.06.20

© Getty Images

Trods to scoringer i opgøret mod Celta de Vigo, hang Luis Suárez noget med skuffen, da han udtalte sig efter 2-2 kampen. Han ærgrede sig over, at holdet havde smidt to vigtige point i topkampen.

'Vi står tilbage med en negativ følelse, for vi mistede to point i kampen om mesterskabet. Nu kan vi kun håbe på, at Real Madrid mister nogle point. Vi er frustreret over at have mistet de to point' udtalte han lige da kampen var fløjtet af.

'Der mangler stadig svære kampe for os, men også for Madrid. Det var en svær udekamp, ligesom det også bliver mod Villarreal. Vi skal også møde Atlético den kommende uge. Realiteten er at vi har mistet to point og at der er ting der skal korrigeres, for at vi kan forbedre os' fortsatte han.

Han blev spurgt, hvorfor Barca har så store problemer på udebane denne sæson. 'Jeg mener det er op til træneren at analysere sådan en situation. Vi spillere skal yde vores inde på banen, men på udebane mister vi vigtige point og det gjorde vi ikke i tidligere sæsoner' svarede han.

Suárez havde tydeligt svært ved at glæde sig over sine to mål. 'Jeg er glad for at have forsøgt at hjælpe holdet, men vi står tilbage med en følelse af vrede og frustration' afsluttede han.

.:FORSIDE:.