Suárez: 'Vi er meget tilfredse med første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 09.08.20

// Suárez // Napoli

Luis Suárez var den første af Barcas spillere der mødte pressen efter 3-1 sejren over Napoli. Her glædede han sig over, at det lykkes for holdet at komme videre i Champions League og specielt første halvleg var han tilfreds med.

'Vi fik hvad vi ønskede. Lige siden ligaen sluttede for to uger siden, har vi forberedt denne kamp vel vidende, at vi mødte et hold der gjorde det svært for os i den første kamp. Det vigtigste er at vi er videre og nu kan vi tænke på vores næste modstander' indledte han.

'Napoli er et hold der skaber mange chancer i deres liga og det vidste vi ville ske. De gav os en forskrækkelse, men scorede ikke, men det gjorde vi' fortsatte han med henvisning til Napolis forsøg på stolpen i det 2. minut.

'Som tiden gik skabte vi flere chancer og i anden halvleg var vi klar over, at de ville presse os mere. Vi er mere end tilfredse med vores første halvleg' sagde Suárez videre.

I kvartfinalen venter Bayern München og det fik også en kommentar. 'I en enkelt kamp har alle hold muligheder. Det er en stor modstander og en af kandidaterne i turneringen, ligesom alle otte hold der skal til Lissabon, men nu skal kampene først spilles' afsluttede han.