Suárez: ”Som om at ligaen ikke tillægges værdi”

FCBARCELONA.DK - 15.04.18

Luis Suárez var godt tilfreds, da han mødte pressen efter 2-1 sejren over Valencia. Han ærgrede sig dog samtidig over, at tilhængerne tilsyneladende ikke tillægger et mesterskab en større værdi, efter skuffelsen i Rom.

”Det gjaldt om at få bekræftet, at vi gør det godt i ligaen, efter skuffelsen forleden dag. Dette var et skridt mere mod vores mål. Der mangler ikke mange kampe og vi har et pænt forspring. Nu skal vi tænke på kampen på tirsdag” (mod Celta, red.) kom det fra Luis Suárez efter kampen.

Han scorede målet til 1-0 allerede efter et kvarter. ”Det vigtigste var, at jeg hjalp holdet med en scoring. Vi vidste alle, at humøret ikke var det bedste og derudover mødte vi en rival, der altid gør det svært for os” fortsatte han.

Til sidst blev han spurgt om opbakningen til holdet, efter at holdet røg ud af Champions League. ”Vi vidste at tilhængerne kunne være vrede. Det er normalt, for det er vi også selv, men jeg syntes de anerkendte os for den flotte liga vi spiller. Lige nu føles det dog som om, at man ikke tillægger det værdi at vinde mesterskabet” afsluttede han.

.:FORSIDE:.