Suárez rundede kamp nummer 250 for Barca

Magnus Wind - 19.09.19

Tirsdag aften rundede Luis Suárez sin kamp nummer 250 for Barca, da holdet spillede 0-0 ude mod Dortmund i Champions League. Angriberen fra Uruguay kom til klubben fra Liverpool i sommeren 2014.  

Der var jubilæum tirsdag aften på Westfalenstadion, da Barca var på besøg i sæsonens første Champions League kamp, hvor Luis Suárez spillede sin kamp nummer 250 for catalanerne. I disse kampe taler statistikkerne sit tydelige sprog, da angriberen har scoret 179 mål og lavet 96 assists. Dermed er det tydeligt, at uruguayaneren har været en vigtig spiller for klubben i de seneste fem sæsoner. I disse fem sæsoner har Suárez desuden lavet minimum 25 mål i hver sæson, hvor også hans gode presspil og fysisk har været vigtig for Barca.

Med de 250 kampe ligger angriberen nummer 11 på listen over ikke-spanske spillere med flest kampe for klubben. De 179 mål sikrer Suárez en femteplads på listen over alletiders målscorere for Barca, som toppes af holdkammeraten Lionel Messi. I de fem sæsoner hvor Suárez har spillet for klubben, har han vundet fire spanske mesterskaber, fire pokalturneringer, en Champions League, et VM for klubhold samt både den spanske og europæiske super cup. 

Uruguayanerens kontrakt udløber i sommeren 2021. 

.:FORSIDE:.