Suárez og Vidal kæmper om vigtig førsteplads

FCBARCELONA.DK - 24.06.19

© Getty Images

I nat dansk tid tørner Arturo Vidal og Luis Suárez sammen i det første indbyrdes Barca-opgør ved Copa América, når Chile og Uruguay mødes i en direkte kamp om førstepladsen i gruppe C.

Såvel Chile som Uruguay er klar til kvartfinalerne ved Copa América inden de i nat dansk tid lukker gruppespillet af. Alligevel står der meget på spil for begge mandskaber, for det vil være en stor fordel at vinde gruppen.

Gruppevinderen møder nemlig Peru, der blev nr. 3 i gruppe A og som fik klø med hele 5-0 forleden af Brasilien. Toeren skal modsat møde Colombia, der har ryddet bordet med tre sejre i gruppe B. Der er således ingen tvivl om, at såvel Chile som Uruguay går efter at tage førstepladsen.

Chile kan nøjes med uafgjort, da de har vundet deres første to gruppekampe, mens Uruguay overraskende satte point til mod Japan. Luis Suárez og hans holdkammerater skal derfor bruge en sejr i nat, hvis førstepladsen skal i hus.

Begge Barca-spillere er blandt de største profiler på deres respektive landshold, så der er lagt op til en spændende dyst, set med Barca-briller.

.:FORSIDE:.