Suárez nu den 11. mest scorende spiller i Barca

FCBARCELONA.DK - 16.10.17

Lørdag aften satte Luis Suárez sin tredje ligascoring ind i denne sæson, da han sørgede for udligningen til 1-1 mod Atlético. Den scoring placerer ham på en 11. plads over de mest scorende i klubbens historie med 124 mål.

Luis Suárez har haft lidt svært ved at finde formen denne sæson, hvor det kun er blevet til tre mål, alle i den hjemlige liga. Det antal ligger langt fra det man har set fra hans side i de seneste sæsoner. Lørdag aften kom han dog på tavlen og det med en af de rigtig vigtige scoringer, der gav det point ude mod Atlético.

Med scoringen er Luis Suárez oppe på 124 mål for Barca i officielle kampe og det betyder, at han overhaler Carles Rexach og Patrick Kluivert på alle tider topscorerliste i klubben. Nu indtager angriberen fra Uruguay en 11. plads.

Den placering vil han hurtigt kunne forbedre, for med syv scoringer mere, hopper han helt op på en 7. plads, forbi spillere som f.eks. Rivaldo og Eto'o. Derfra er der yderligere 13 mål op til 6. pladsen, der indtages af klublegende Paulino Alcántara med 143.

Førstepladsen kan Luis Suárez godt opgive at når. Det indtages i suveræn stil af Leo Messi med utrolige 521 mål, hele 289 flere end nr. 2 på listen, en anden legende, César Rodríguez med 232 - og argentineren udbygger hele tiden dette surrealistiske antal mål.

.:FORSIDE:.