Suárez mistænkt for at snyde i italiensk eksamen

FCBARCELONA.DK - 22.09.20

© Getty Images

I sidste uge var Luis Suárez et smut i Perugia i Italien for at tage en eksamen i italiensk, så det dengang stadig aktuelle skifte til Juventus kunne blive en realitet. Skiftet lykkedes ikke og nu mistænkes Suárez også for at have snydt.

Suárez var som bekendt tæt på at skifte til Juventus i sidste uge og en af de ting, som skulle på plads før skiftet, var et italiensk pas, som angriberen skulle have. For at få et italiensk pas skulle Suárez bestå en eksamen i italiensk.

Nu meddeler adskillige italienske medier, at myndighederne i Italien mistænker Suárez for at have snydt. Årsagen skulle være, at Barca-angriberen kun brugte 30 minutter på eksamen, som normalt tager to timer at fuldføre. Der spekuleres i, at Suárez kendte indholdet af testen på forhånd.

Derudover skulle en samtale mellem censorerne være blevet lækket og her får man et klart indtryk af, at de følte sig pressede til at lade Suárez bestå, selvom hans italienske ikke var godt nok.

Skiftet til Juventus blev som bekendt ikke til noget, men nu er spørgsmålet, om der kan komme et efterspil i forbindelse med den italienske eksamen.

644x70

.:FORSIDE:.