Suárez: 'Messi har hjulpet mig utroligt meget'

FCBARCELONA.DK - 16.11.19

© Getty Images

Barca TV har mødt Luis Suárez til en åbenhjertig snak hvor angriberen afslører, at han stadig kan have nerver på inden en kamp. Han glæder sig samtidig over venskabet og samspillet med Messi.

Her hvad Suárez kommenterer:

Fjerde mest scorende spiller:
'Det er en ære at væree i top 5 på verdens bedste klubs topscorerliste. Det er en klub med en lang historie. Det var en drøm der blev opfyldt, da jeg kom til Barca og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle nå hertil. Det er noget man skal sætte pris på, for det er ikke let at score mål og det var heller ikke for Kubala eller Samitier, eller for den sags skyld Leo eller mig'.

Hvilket mål er det vigtigste?
'Jeg har scoret 185 mål, så det er svært at vælge ét. Af de seneste husker jeg specielt målet på Camp Nou mod Atlético de Madrid og så er der målet mod Sevilla for nylig på et saksespark. Der er også vores første mål mod Inter på oplæg fra Arturo Vidal. Det er altid en speciel følelse at score på Camp Nou'.

Debuten mod Real Madrid på Bernabeu:
'Det var en dag med mange nerver. Selv den dag i dag er der kampe hvor jeg er nervøs, så forestil dig min første kamp for Barca og så på Bernabeu. Jeg havde ikke spillet længe og jeg var nervøs over at misse mine pasninger. Jeg fik dog god støtte af Luis Enrique og holdkammeraterne'.

Forholdet til Messi:
'Messi har hjulpet mig utroligt meget i min personlige udvikling. Vi fik et tæt forhold fra start af. Derfra startede vores venskab og det kan også overføres til banen. Alle ved at han er verdens bedste. Det har han bevist og det gør han stadig den dag i dag. Han hjalp mig da jeg kunne vinde Guldstøvlen og jeg har også hjulpet ham. Forleden mod Eibar forærede han mig et mål'.

De kommende kampe:
'Der venter en dejlig måned, som alle fodboldspillere og fans kan lide. Der kommer en Clásico, så vi skal være mentalt og fysisk forberedt. Vi vinder helt sikkert ikke alle kampe og det bliver ikke let, men vi håber at klare det med støtte med vores tilhængere'.

Ligastarten:
'Vi har ikke haft en let start på ligaen. Vi har foræret point væk som vi normalt ikke ville miste, men vi er klar over, at de andre hold også vil spille med'.

Presset i Barcelona:
'I fodbold er der et konstant pres, men det er det vi har valgt. Vi skal være klar til at yde det maksimale hver tredje eller fjerde dag. Når man kommer til Barca håber man at vinde titler, men der er også svære perioder der hjælper dig til at udvikle dig'.

.:FORSIDE:.