Suárez: 'Målene skal nok komme'

FCBARCELONA.DK - 14.03.19

© Getty Images

Luis Suárez spillede en god kamp mod Lyon, men kom ikke på scoringslisten. Han har endnu ikke scoret i denne sæsons Champions League, men efter kampen forsikrede han om, at det ikke er noget der bekymrer ham.

'Jeg er glad for at være i kvartfinalen. Vi vidste det ville blive en svær kamp, men vi spillede en flot første halvleg, hvor vi kunne have udnyttet det lidt mere. Så kom deres scoring til 2-1 efter en hjørnespark og der var 5-10 minutter, hvor de voksede en smule, men vi fik lukket af med målet til 3-1, så vi kunne spille med lidt mere ro' sagde han.

I første opgør i Lyon skabte Barca mange målchancer uden at score, så Suárez var glad for effektiviteten i returkampem. 'Vi skabte mange chancer i dag og de fleste af dem gik ind' fortsatte han.

Han blev bedt om at uddybe det straffespark der blev begået mod ham, som Lyon-spillerne ikke mente burde være dømt. 'Det er mig der træder på ham uden at ville det og han får mig ud af balance. Det er dommeren der dømmer' var svaret.

Suárez har endnu ikke scoret i Champions Legaue, men det tager han tilsyneladende helt roligt. 'En angriber lever selvfølgelig for at score mål, men for mig er det vigtigere at vi kommer videre. Holdet har spillet en flot kamp og mine mål skal nok komme. Det er perioder man oplever og det handler om at rette ryggen og blive ved med at prøve' kom det fra ham.

.:FORSIDE:.