Suárez: 'Jeg ville elske hvis Barca hentede Agüero'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.05.21

// Lionel Messi // Suárez // Sergio Agüero


Inden længe ventes Sergio Agüero at blive præsenteret som ny Barca-spiller til den nye sæson. Det virker måske mærkeligt, når catalanerne smed Suárez ud af klubben sidste år, men uruguayaneren forstår signingen af Agüero.

I et interview med El Partidazo de COPE blev Suárez spurgt ind til, at Barca angiveligt henter Sergio Agüero inden længe. Det stiller nogle Barca-fans spørgsmålstegn ved, fordi hvorfor skulle klubben så absolut af med Suárez sidste år? Suárez kommer dog med en god forklaring.

'Der er en ny ledelse i Barca nu. De leder efter en kvalitetsspiller. Agüero har naturligvis et forhold til Leo, men du kan ikke diskutere hvorvidt om Agüero er en kvalitetsspiller og hvad han kan give til Barca. Jeg støtter beslutningen fuldstændigt' sagde han.

Luis Suárez kommenterede også Lionel Messis fremtid. 'Som ven til Messi, og som fan af Barca, vil jeg være glad, hvis han bliver. Jeg ville elske det, og jeg vil råde ham til at fortsætte i Barcelona. Messi har ikke fortalt mig om sine planer endnu' afsluttede den nykårede spanske mester.

.:FORSIDE:.