Suárez: 'Jeg vidste det var en kamp mod tiden'

FCBARCELONA.DK - 09.06.19

© Getty Images

Luis Suárez er kommet sig efter sin knæoperation og er klar til at lede Uruguay ved sommerens Copa América. I en udtalelse lægger han ikke skjul på, at det har krævet hårdt arbejde at blive klar til tiden.

En operation i højre knæ blev forventet at medføre 4-6 ugers pause og Suárez klarede det på fire uger. Belønningen kom i forgårs, da han fik en halv halvleg i træningskampen mod Panama og endda scorede et flot mål på frispark.

Dermed er Suárez klar til lede Uruguay, når de den 17. juni tager hul på Copa América og det er tydeligt noget der glæder Barca-angriberen.

'Jeg har det rigtig godt, så jeg kan kun være tilfreds. Jeg vidste det ville blive en kamp mod tiden og kræve hårdt arbejde, at blive klar i god tid. Nu er der små 10 dage til vi debuterer i turneringen' udtaler han.

'Jeg er glad for at kunne spille igen og føler mig fysisk godt tilpas. Jeg er langsomt ved at falde til på holdet' siger han videre.

Suárez er udmærket klar over, at han som anfører og med sin store erfaring, har et ekstra ansvar på landsholdet. 'Når man har været med på landsholdet så mange år, skal man tage den rolle der følger med. Vi har en blanding af unge og erfarne spillere. Det handler om, at vi altid er klar til at hjælpe og forstå de nye' afslutter han.

.:FORSIDE:.