Suárez: 'Jeg græd da Barca kontaktede mig'

Kristoffer Hanberg - 16.06.19

Luis Suárez blev lagt for had i store dele af verden, da han ved VM i 2014 bed Chiellini i skulderen. I dag fortæller han, at han blev rørt til tårer, da Barca kort tid efter kontaktede ham og bekendtgjorde deres interesse.

I et interview med Fox Sports har Suárez blandt andet åbnet op for tiden omkring den kontroversielle hændelse for snart fem år siden. Han fortæller om episoden, at det var en af karrierens lavpunkter.

'Måden, jeg blev behandlet på efter hændelsen, var forfærdelig. Derfor betød det også ekstra meget, da Barca efterfølgende ringede til mig og erklærede sig interesserede. Jeg græd i en hel dag efter opkaldet. Jeg vil altid være taknemmelig over for Barca,' udtalte Suárez, der efterfølgende blev spurgt ind til et andet lavpunkt i karrieren.

'Efter nederlaget til Liverpool havde jeg mest af alt bare lyst til at forsvinde fra jordens overflade. Jeg kunne ikke engang grine i mine børns selskab. Jeg var meget ked af det. Vi manglede simpelthen karakter i den kamp,' udtalte den uruguayanske angriber, inden den netop igangsatte Copa América blev samtaleemnet.

'Vi har spillerne til at kæmpe med om pokalen. Vi er stærke kandidater, og de andre landshold vil have respekt for Uruguay - holdet med flest Copa América-pokaler. Selvfølgelig er Argentina også kandidater, da de har verdens bedste spiller i Messi,' lød det fra Suárez, der slutteligt kommenterede på den knæoperation, han gennemgik kort inden sæsonens afslutning.

'Jeg blev opereret kort inden finalen i Copa del Rey fordi, jeg knap nok kunne gå. Det var ikke fordi, jeg skulle blive klar til Copa América i tide. Efter VM var brusken i mit knæ slidt ned. Uanset om jeg havde fået operationen eller ej, var jeg ikke blevet klar til Copa del Rey finalen.' 

.:FORSIDE:.