fbpx
Annonce

Suárez: 'Jeg fortryder ikke at jeg tog til Atlético'

FCBARCELONA.DK - 15.05.21

// Suárez


Luis Suárez har gode chancer for at vinde mesterskabet med Atlético Madrid, efter at han i sommer blev sendt væk fra Barca. I et interview glæder han sig over, at han stadig kan være med på højeste niveau.

Det er livstilsmediet Club del Deportista der har mødt Luis Suárez til et interview. Her er det oplagt at tale om afskeden med Barca i sommer og de nye udfordringer i Atlético Madrid.

'Jeg kan lide udfordringer og at komme til Atlético var en stor udfordring for mig. Jeg modtog meget kritik i mit sidste år i Barcelona. Man sagde at jeg ikke længere kunne spille med om vigtige ting eller at Barcelona ikke længere spillede på højeste niveau' udtaler han.

'Den slags skaber en individuel udfordring og med skiftet til Atlético ville jeg vise, hvorfor jeg tilhører eliten i fodbold, at der er en grund til, at jeg i så mange år har vist, hvilken spiller jeg er. Jeg så det som en stor udfordring og jeg fortryder ingenting, tværtimod. Jeg er glad og føler stor lyst til at fortsætte med at præstere' siger Suárez videre.

'Jeg fortryder ikke at jeg tog til Atlético. Når en dør lukker sig, er der andre der åbner. Atlético er en stor familie, hvor ingen føler sig bedre end andre. Der er en meget sund konkurrence' fortsætter han.

Også Uruguays landshold får en kommentar. 'Min ønske er at spille med til VM i Qatar. Derefter må man se i øjnene at tiden er kommet. Først og fremmest på grund af min alder og fordi der er unge spillere der banker på og som skal have muligheden. Når tiden kommer, skal man kunne tage den rigtige beslutning, selvom det er svært for en spiller, der har været med i så lang tid' kommer det fra den 34-årige Suárez.

Han har tidligere udtalt, at han gerne vil afslutte karrieren i USA, men det er han ikke så sikker på længere. 'For to år siden, da jeg spillede for Barcelona, ville jeg dertil, men som tingene har udviklet sig, er jeg glad for at være hvor jeg er. Jeg planlægger at spille et par år mere og derefter kommer tiden til at tage en beslutning. Det bliver virkelig svært. Jeg ville gerne spille i USA, men man ved aldrig' afslutter han.

.:FORSIDE:.