fbpx
Annonce

Suárez: 'Ingen i truppen nægtede at gå ned i løn'

FCBARCELONA.DK - 03.04.20

// Suárez // Coronavirus


Forleden gik Barcas spillere frivilligt 72% ned i løn, men inden da blev de kritiseret for, at tøve med lønnedgangen. Den kritik ærgrer Luis Suárez, for han forsikrer om, at spillerne på intet tidspunkt har modsat sig, tværtimod.

'Det gør ondt at høre, for vi var de første der ønskede at lave en aftale. Vi var udmærket klar over klubbens situation med indtægter og hvad der skete i verden. Men man begyndte sige ting om os, at spillerne ikke ville forstå det og at håndboldspillerne og alle andre havde indgået en aftale, men ikke os. Men vi var ikke nået frem til en aftale fordi vi søgte at finde den bedste løsning for klubben og for os selv, så vi kunne hjælpe dem der havde det sværest' udtaler Suárez til det uruguyanske medie Sport 890.

Han understreger samtidig, at alle i truppen var enige. 'Det er en fælles aftale og ingen i truppen nægtede, for vi ønskede alle at samarbejde'.

Til sidst erkender han, at det er svært at holde pause på ubestemt tid. 'Der kommer mindst til at gå 15 dage mere, sandsynligvis mere. Det er svært, når det hele går så langsomt. Det bliver svært at vende tilbage til dagligdagen' afslutter han.

.:FORSIDE:.