fbpx
Annonce

Suárez: 'Ikke Valverdes skyld, men spillernes'

FCBARCELONA.DK - 10.01.20

© Getty Images
// Suárez // Supercup // Atletico Madrid

Luis Suárez hang noget med hovedet da han udtalte sig efter nederlaget til Atlético Madrid. Han mente det var spillernes fejl og at det ikke bør få konsekvenser for Ernesto Valverdes virke som træner.

'Jeg ved ikke om der findes nederlag, der kan gøre dig bedre. Dette nederlag viser, at der er ting der skal rettes. Vi fik set, at der er fejl som man ikke må begå, for vi havde kampen under kontrol, men vi gav dem lov til at lave omstillinger' udtalte han umiddelbart efter sidste fløjt i Jeddah.

Han blev direkte spurgt til rygterne om, at Valverdes job er i fare efter nederlaget. 'Det er klubbens bord, men træneren er uden skyld. Det var os spillere der lavede fejl som vi ikke må begå' var det ærlige svar.

'Hvis du begår fejl i kampe på dette niveau, betaler du dyrt for det. Uanset om vi vinder eller taber, skal vi være selvkritiske. Vi skal lære af vores fejl og det har vi de kommede kampe til' uddybede han.

Barca fik annulleret to mål af VAR, men det ville Suárez ikke bruge som undskyldning for nederlaget. 'Jeg tidligere sagt, hvad jeg mener om VAR. Det påvirker stemningen, men det kan være svært at se og linjevogteren er også et menneske, så det er noget vi skal vænne os til' afsluttede han.

.:FORSIDE:.