fbpx

Suárez: 'Hvis Messi er glad, bliver han i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 10.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Suárez

Luis Suárez har givet interview til ESPN, hvor han fortæller om sit forhold til Leo Messi og samtidig åbner døren for, at Messi godt kunne finde på at blive i Barca efter denne sæson.

'Selvfølgelig savner jeg Leo, men teknologien gør, at vi konstant taler sammen. Vi deler mange ting. Vores børn har været sammen hele livet og vores familier er meget tætte' indleder Suárez, der lige nu er rejst hjem for at spille for Uruguay.

Suárez har tidligere udtalt, at han følte sig skidt behandlet af Barcas ledelse, men han forsikrer om, at Messis ønske om at skifte klub, ikke havde noget med det at gøre.

'At Messi ville væk, var ikke en gestus overfor mig. Man skulle have respekteret, at han ønskede at rejse. Jeg vil ikke afsløre hvad jeg talte med Leo om dengang, men han oplevede en svær og kompliceret situation. Han ville væk, men det ønskede klubben ikke. Jeg forsøgte at støtte og hjælpe ham, for det var svært for ham' fortsætter Suárez.

De fleste forventer at Messi rejser efter denne sæson, men det er Suárez ikke så sikker på. 'Det er muligt, at Messi spiller i en anden klub, men hvis han igen føler sig glad og til rette, og der kommer en anden ledelse, ønsker han måske at fortsætte i klubben. Som hans ven vil jeg være glad for, hvis han får det godt der, men også hvis han tager til en anden klub' siger han.

'Leo er bevidst om, hvad han betyder for Barcelona. Han har givet ting til klubben som ingen havde forestillet sig. Han skal fortsætte med at være nummer 1, den bedste, og være glad' afslutter Suárez.

.:FORSIDE:.