Suárez har nu scoret lige så meget som Kubala

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.07.20

© Getty Images

Luis Suárez har nu udlignet László Kubalas måltotal på 194 scoringer med sit mål mod Villarreal i søndagens sejr. Det betyder, at uruguayaneren har scoret 194 mål i 276 kampe for catalanerne og er nummer tre på topscorerlisten.

Suárez står nu lige med Barca-legenden László Kubala på alle tiders topscorerliste i Barca. Ungareren spillede for Barca mellem 1951 og 1961. Den uruguayanske angriber kigger nu mod andenpladsen på topscorerlisten, som indehaves af César Rodríguez med 230 mål. Nummer et på listen er Lionel Messi med ustyrlige 630 mål.

Barca-træner Quique Setién stillede med en anderledes formation søndag mod Villarreal med Suárez og Griezmann i front med Messi lige bagved dem. Både Suárez og Griezmann scorede smukke mål, mens Messi var tæt på, men han gav to assist.

Siden Suárez kom til klubben fra Liverpool i 2014, har han ikke stoppet med at score mål. Han har scoret 145 i La Liga, 23 i Champions League, 19 i Copa del Rey, et i den Spanske Supercup, et i den Europæiske Supercup og fem i VM for Klubhold.

.:FORSIDE:.