Suárez er nu den fjerdemest scorende for Barca

FCBARCELONA.DK - 20.10.19

© Getty Images

Luis Suárez scorede lørdag for femte gang i ligaen i denne sæson, da han kom på måltavlen mod Eibar. Uruguayaneren har nu scoret 184 mål for Barca og er den fjerdemest scorende spiller i klubbens historie.

At Luis Suárez er en af Barcas bedste angribere nogensinde kan ikke diskuteres og det blev der lørdag sat endnu en streg under i kampen mod Eibar. Her scorede Suárez en enkelt kasse og det var uruguayanerens mål nummer 184 i Barca-trøjen.

Barca-angriberen har scoret de 184 mål i 256 kampe og det svarer til et gennemsnit på 0,72 mål per kamp. 136 mål er faldet i ligaen, 22 i Champions League, 19 i Copa del Rey, fem i VM for klubhold, et i den spanske Supercup og et i den europæiske Supercup.

Med scoringen rykker Luis Suárez op på en delt fjerdeplads på listen over spillere med flest mål for Barca. Suárez deler pladsen med Josep Samitier, som spillede i Barca fra 1919 til 1933.

Det var næppe længe før, at Suárez avancerer til tredjepladsen. Her finder man nemlig Ladislao Kubala, som scorede 194 mål for Barca og altså kun er 10 mål foran uruguayaneren. På andenpladsen César med 232 mål, mens Lionel Messi indtager en suværen førsteplads med imponerende 605 mål for Barca.

.:FORSIDE:.