Suárez sender stikpille til Barca i mesterskabsjubel

FCBARCELONA.DK - 23.05.21


Luis Suárez og Atlético Madrid vandt lørdag helt fortjent det spanske mesterskab, da man i sidste runde vandt med 1-2 ude over Valladolid. Efter kampen talte angriberen med pressen, hvor han sendte en stikpille af sted til sin tidligere klub.

Det var en grædefærdig Luis Suárez, som udtalte sig kort efter at være blevet kåret til spansk mester med Atlético Madrid. Her undlod han ikke at nævne den uværdige afsked, som han fik i Barca for et år siden.

'Det var en meget svær situation for mig for et år siden. Især på grund af den måde, som min tidligere klub ikke værdsatte mig på. Heldigvis stod Atlético Madrid klar med åbne arme. Mange omkring mig har lidt sammen med mig. Min kone, mine børn, som har kæmpet hver dag. Jeg har spillet fodbold i mange år, men denne sæson har været den sværeste for mig' sagde Suárez.

'Jeg synes, at vi har spillet en flot sæson. Lige som alle andre hold havde vi perioder, hvor vi havde det svært. Men i sidste ende var vi de mest stabile og vi er de fortjente vindere. Jeg er sikker på, at Messi er glad på mine vegne, for vi er meget gode venner'.

'Vores første halvdel af sæsonen var helt utrolig god, men herefter havde vi en atypisk periode, hvor vi ikke var effektive, som vi ellers havde været før. I sidste ende kæmpede vi os dog tilbage' sagde den tidligere Barca-angriber til slut.

.:FORSIDE:.