fbpx

Suárez: 'Barca skulle have behandlet mig bedre'

Magnus Wind - 09.10.20

© Getty Images
// Suárez

Natten til fredag vandt Luis Suárez og Uruguay 2-1 over Chile. Efter kampen udtalte angriberen sig om sin afsked med Barcaog her slog han fast, at han burde være blevet behandlet med mere respekt. 

For et par uger siden valgte Barca at forære Luis Suárez til Atlético Madrid. Noget som efterfølgende har skabt undren på Camp Nou, hvor specielt Lionel Messi har været stærkt utilfreds. Natten til fredag valgte Suárez så at udtalte sig om afskeden med den catalanske klub.

'Jeg spillede i klubben i seks sæsoner og føler, at man skulle have behandlet mig bedre, da man fortalte at jeg skulle væk' starter Suárez sin udtalelse til det uruguayanske fodboldforbund og fortsætter: 'Forløbet var skidt og det frustrerede også Leo. Han ved hvor hårdt det var på det tidspunkt' uddyber angriberen, som scorede Uruguays første mål i 2-1 sejren.

Suárez er også glad for Messis opbakning. 'Jeg var ikke overrasket over, at Messi støttede mig offentligt, for jeg kender ham godt. Tiden fra jeg skiftede fra Barca og til min debut for Atlético var meget svær. Jeg var ked af det og havde svært ved at overskue klubbens beskeder om, at de ønskede at finde en anden løsning. At møde til træning og få at vide, at du ikke skal deltage, fordi du ikke er en del af holdet' afslutter Suárez sin udtalelse.

Angriberen nåede 283 kampe for Barca, hvor han scorede 195 mål, hvilket gør ham til klubbens tredjemest scorende spiller i historien.

.:FORSIDE:.