Avis: Stort brud mellem PSG og Neymar

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.06.19

© Getty Images

Operation-Neymar fylder mere og mere i medierne, som ugerne skrider frem. Flere spanske aviser meddeler nu, at der er sket et totalt brud i forholdet mellem brasilianeren og PSG. Barca følger angiveligt udviklingen tæt.

Allerede tilbage i maj gav Neymar angiveligt internt udtryk for, at han ikke ønskede at fortsætte i Paris og havde fortrudt sit skifte til franske Ligue 1. Det samme var tilfældet i forrige sæson, men nu er omstændighederne anderledes. Neymar har været offer for megen negativ omtale på det seneste og har blandt andet fået en voldtægtssag at slås med.

Samtidig skulle brasilianeren have fået nok af PSG's manglende evne til at slå til i Champions League samt modstanderne i den franske ligas hårdhændede behandling af ham. Forholdet til den parisiske klub har derfor ramt et nyt lavpunkt. Barca er udemærket bekendt med situationen, men går nænsomt til værks for ikke at ende ud i en konflikt med PSG-ledelsen.

Paris Saint-Germain har allerede været ude med adskillige millioner i forsøget på at lokke verdensstjernen til en forlængelse. Neymar er dog tilsyneladende nået et stadie, hvor sportslig succes og titler står højest på listen, og dertil savner han den spillerglæde han havde side om side med Messi og Suárez.

PSG-træner Thomas Tuchel har anmodet om en udrensning i truppen, og mener klubben bør omstrukturere indkøbsfilosofien og satse på unge, sultne talenter frem for etablerede verdensstjerner, og al den polemik de ofte bærer med sig.

Operationen ser dog fortsat særdeles svær ud for Barca. Det faktum, at PSG har interesse i Coutinho kan dog spille positivt ind på forhandlingerne. Alt i alt virker et Neymar-comeback for Barca derfor ikke helt umuligt.

.:FORSIDE:.