Store medier modsiger hinanden om Griezmann

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

© Getty Images

Antoine Griezmann har for anden sommer i træk allerede udviklet sig til den helt store transfersaga. Selv de store medier er rundtossede og modsiger hinanden og sig selv på daglig basis. Seneste nyt er nu, at franskmanden er tættest på Barca.

Det er kun få dage siden, at den catalanske avis Sport kunne meddele, at Antoine Griezmann skulle have besluttet sig for at skifte til PSG. Her skulle det blandt andet være den store modstand hos Barca-tilhængerne, som havde resulteret i franskmandens beslutning.

Mandag fik piben så en helt anden lyd, da den franske avis Le Parisien kunne meddele, at der rent faktisk ikke er nogen reel mulighed for, at Antoine Griezmann skifter til PSG. Avisen uddyber, at den franske klub har andre prioriteter og at der ikke foreligger nogen aftale med Griezmann.

Le Parisien meddeler ydermere, at Griezmann med stor sandsynlighed skifter til Barca, men at der først vil blive meldt noget officielt ud den 1. juli, når franskmandens frikøbsklausul falder til 120 mio. euro.

Dermed må de mange Barca-tilhængere væbne sig med tålmodighed inden der kommer afgørende nyt i sagen om Griezmann. Alt tyder på, at man i de kommende uger må leve med masser af rygter om den franske angriber, som bølger den ene og den anden vej.

.:FORSIDE:.