fbpx
Annonce

Stor spænding om Ansu Fati bliver udtaget i dag

FCBARCELONA.DK - 30.04.22

// Ansu Fati

Ansu Fati har oplevet et sandt skadeshelvede det seneste år, først med en alvorlig knæskade og senere med en langvarig lårskade. I dag bliver måske dagen hvor han meldes klar igen og bliver udtaget til kampen mod Mallorca.

Det har været en frustrerende sæson for Ansu Fati, der kun er noteret for 10 kampe. Han indledte sæsonen med den knæskade der holdt ham ude af meget af sidste sæson og da han endelig var ved at komme i gang igen, pådrog han sig i januar en langvarig lårskade.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fati har trænet godt med nogle uger efterhånden og man har ventet spændt på, hvornår Xavi igen ville gøre brug af angriberen. Nu imødeses det med spænding om det bliver mod Mallorca i morgen. Truppen til det opgør udtages senere i dag.

Der er ingen tvivl om at Barca passer rigtig godt på Ansu Fati, så han ikke risikerer at løbe ind i endnu en skade. Der mangler kun fem kampe på sæsonen og derfor når angriberen ikke finde kampformen for alvor, men blot det at komme i gang vil betyde meget, så han kan se frem til næste sæson med forhåbninger.

.:FORSIDE:.