fbpx
Annonce

Stoichkov: 'Koeman ved hvad han skal gøre'

FCBARCELONA.DK - 13.11.20

© Getty Images
// Stoichkov // Ronald Koeman

Barca-legenden Hristo Stoichkov, der var holdkammerat med Ronald Koeman i Barca i 90'erne, er fuldt ud overbevist om, at hollænderen er den rigtige til jobbet som træner i klubben. Stoichkov mener man skal give holdet tid.

Stoichkov er ikke urolig over Barcas skuffende start på ligaen. 'Jeg er helt rolig, men spillerne skal vise på banen, hvad de duer til. Det vil afhænge af den enkelte spiller, for man skal forstå spillet. Alba og Messi kender hinandens bevægelser til perfektion, for de har arbejdet sammen i årevis. Jeg fandt sammen med Laudrup og Koeman. Vi må vente. De unge har store kvaliteter, men der er ting der skal arbejdes på'  kommer det fra Stoichkov i en snak med avisen El Mundo Deportivo.

Han er sikker på, at Koeman er den rigtige mand til opgaven. 'Han kommer fra mesterens skole (Johan Cruyff, red), må han hvile i fred. Koeman ved hvad han skal gøre. Han forstår fodbold og kan få spillerne til udvikle sig' siger han videre.

Stoichkov afslører, at han er i tæt kontakt med sin tidligere holdkammerat. 'Vi taler sammen hver uge og vi skriver sammen. Jeg ser ham meget egnet. Vi har haft vores sammenstød, for vi ønskede begge at vinde, men trods alt hvad der er sket, er vi stadig venner' afslutter han.

.:FORSIDE:.