fbpx
Annonce

Steven Gerrard: 'Coutinho er en speciel spiller'

Anders Lang Jensen - 07.01.22

// Philippe Coutinho

ps5 art


Det trækker efterhånden op til et skifte til engelsk fodbold for Philippe Coutinho, hvor Aston Villa fører kapløbet blandt en række Premier League-klubber. Villa-træner Steven Gerrard kalder Coutinho for en helt speciel spiller.

Rygterne løber hurtigt i disse omkring Philippe Coutinhos mulige skifte til Premier League, og brasilianerens tidligere holdkammerat i Liverpool, Steven Gerrard står i spidsen for Aston Villa, der kædes sammen med Coutinho. Gerrard vil ikke kommentere rygter, men taler varmt om offensivspillerens evner.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Han har spillet 63 landskampe for Brasilien, spiller for FC Barcelona og var utrolig i Liverpool - så jeg kan godt forstå, hvorfor han bliver kædet sammen med mange klubber', forklarer Steven Gerrard på et pressemøde forud for Aston Villas cup-kamp mod Manchester United.

'Jeg forstår godt, hvorfor mange taler om ham. Du får ikke et øgenavn som tryllekunstner, hvis du ikke er en speciel spiller. Jeg har enormt meget respekt for ham, men jeg ønsker ikke at kommentere på spekulationerne’, slutter Villa-træneren.

Aston Villa og Barca skulle efter sigende være i fremskredne forhandlinger om en lejeaftale, hvor Steven Gerrard menes at spille en stor rolle i at lokke Coutinho til den engelske klub.

.:FORSIDE:.