Stem: Skal Barca hente Coutinho eller Thiago?

FCBARCELONA.DK - 16.10.17

Længe har Philippe Coutinho lignet en kommende Barca-spiller, men mandag afslørede Sky Sports, at catalanerne angiveligt skulle have droppet brasilianeren til fordel for Thiago. Deltag i afstemningen og vælg den du helst ser på Camp Nou.

I sommer forsøgte Barca at hente Philippe Coutinho til klubben, men det blev forhindret af Liverpool på trods af brasilianerens anmodning om et klubskifte. I månederne efter sommerens transfervindue slog adskillige medier fast, at Barca nu vil hente Coutinho allerede til vinter eller alternativt til næste sommer.

Mandag tog historien så en ny drejning, da engelske Sky Sports meddelte, at den tidligere Barca-spiller i Bayern München, Thiago Alcántara, skulle have tilbudt sig selv til Barca med ønsket om at vende hjem til barndomsklubben og bliver afløseren for Iniesta. Det skulle have fået Barca til at droppe Coutinho for i stedet at gå efter den spanske landsholdspilller.

Selvom Thiago er en mere naturlig central midtbanespiller, hvor Coutinho også kan bruges på kanten i offensiven, er det mest sandsynlige, at Barca kun henter én af de to spillere. Spørgsmålet er så, hvem catalanerne bør hente til Camp Nou. Deltag i afstemningen herunder.

Stem: Skal Barca hente Coutinho eller Thiago?

.:FORSIDE:.