Starter MSG-trioen inde i aften for første gang?

FCBARCELONA.DK - 23.06.20

© Getty Images

Indtil nu efter coronapausen har Quique Setién ikke startet en kamp med sin foretrukne angrebstrio med Messi, Suárez og Griezmann. Spørgsmålet er om de tre alle får plads i startopstillingen i aftenens opgør mod Bilbao.

Luis Suárez er godt på vej tilbage til formen efter sit lange fravær som følge af en knæoperation tilbage i januar måned. Efter indskiftninger mod Mallorca og Leganés, startede han inde mod Sevilla i fredags, hvor han spillede hele kampen.

Der er ingen tvivl om, at Quique Setiéns foretrukne trio i front er Messi, Suárez og Griezmann. De tre har dog kun spillet sammen i 48 minutter i alt i de tre kampe efter coronapausen, fordelt med 38 minutter mod Leganés og 10 mod Sevilla, hvor Griezmann starede på bænken.

Ansu Fati startede inde mod Leganés, mens Braithwaite gjorde det mod Mallorca og Sevilla. Derfor virker det sandsynligt, at Setien for første gang efter coronapausen starter med sin foretrukne MSG-trio.

Startopstillingen til aftenens kamp bliver offentliggjort en times tid inden kickoff, der er kl. 22.00, og som altid har vi startformationen klar her på fcbarcelona.dk straks når den foreligger.

.:FORSIDE:.