fbpx
Annonce

Stærkt spillende Aleñá vil hjælpe Barca i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.04.21

© Getty Images
// Aleña

Carles Aleñá lod sig for andet januar-vindue i træk udleje tilbage i starten af året, da han ikke havde fået meget spilletid under Koeman. Derfor skiftede han til Getafe, som i aften tager imod et stærkt svækket Real Madrid.

Siden skiftet til Getafe på en lejeaftale for resten af sæsonen i januar måned har Aleñá fået masser af spilletid. Her har han for det meste leveret varen, når han har fået chancen af træner José Bordalás.

Aleñá har primært spillet på den offensive midtbane eller længere tilbage på den centrale midtbane eller på kanterne. Her har catalaneren gjort det godt, selvom Getafe ikke ligger så godt til i ligatabellen.

Senere i aften klokken 21.00 gælder det så La Liga-kampen mellem Getafe og Real Madrid. Her vil den udlejede Barca-spiller helt sikkert forsøge at hjælpe sin barndomsklub i kampen om det spanske mesterskab, ved at tage point fra ligaens nummer to.

Getafe er normalt stærke på hjemmebane, hvor de fleste hold har det svært. Det kan Barca skrive under på. Derfor er det ikke utænkeligt, at Getafe kan tage point fra de hvide i aften - specielt med tanke på, at Real Madrid er hårdt plaget af afbud til kampen, ligesom deres spillere ser trætte ud.

Real Madrid må undvære Ramos, Varane, Casemiro, Nacho, Mendy, Hazard og Lucas Vázquez, samt Valverde, der søndag morgen blev sorteret fra truppen på grund af coronakarantæne.

Kampen mellem Getafe og Real Madrid fløjtes i gang klokken 21.00 og vises direkte på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.