fbpx
Annonce

Stadig fem Barca-spillere med i kampen om Golden Boy

FCBARCELONA.DK - 19.09.22

// Golden Boy

Den italienske avis Tuttosport, der står bag kåringen af Golden Boy, har nu skåret sin liste af nominerede spillere ned til 40. Barca er fortsat solidt repræsenteret med hele fem spillere, et antal som ingen anden klub matcher.

Golden Boy trofæet uddeles til den bedste spiller under 21 år. Sidste år var det Pedri der vandt det prestigefyldte trofæ og Barca er også godt repræsenteret i 2022 med fem spillere blandt de sidste 40 nominerede. Der er tale om Pedri, Ansu Fati, Gavi, Balde og Nico.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Listen skæres yderligere til i oktober til 20 spillere og det bliver blandt disse, at Tuttosport kårer den endelige vinder. Det bliver spændende at se om alle Barcas fem spillere fortsat er blandt de nominerede på det tidspunkt, eller om en eller flere ryger af listen.

Selvom der ikke er nogen regel om, at en spiller ikke må vinde to gange, har Tuttosport tidligere meddelt, at man helst ser en ny vinder hvert år. Derfor får Pedri svært ved at vinde igen i år.

Derimod mod Gavi siges at have gode muligheder, for trods sine blot 18 år, har han tilkæmpet sig en nøglerolle på Barcas mandskab, mens Balde, Nico og Fati næppe kommer i betragtning til den endelige titel.

.:FORSIDE:.