fbpx
Annonce

Spillerforeningen afviser Vidals krav mod Barca

FCBARCELONA.DK - 03.01.20

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal har som bekendt lagt sag an mod Barca, da han mener, at klubben skylder ham 2,4 mio. euro. Fredag har det spanske ligaforbund og spillerforeningen dog afvist chilenerens krav, da man mener, at han har fejlfortolket sin kontrakt.

Vidal skulle have krævet en bonus på 2,4 mio. euro fordi, at han har spillet 60% af kampene for Barca. Problemet for chileneren er bare, at han ifølge kontrakten skal spille minimum 45 minutter af en kamp, før den tæller med.

Derfor har den spanske ligaforbund og spillerforeningen, som Arturo Vidal har sendt sin klage og sit krav til, fredag afvist chilenerens sag. Det meddeler den spanske radiostation, Cadena SER. De to instanser slår fast, at man ikke mener, at Barca mangler at betale nogen bonus til Vidal og er der er tale om en personlig fortolkning af kontrakten fra midtbanespillerens side.

Spillerforeningen vil normalt forsøge at bakke spillerne op og derfor er det et hårdt slag for Arturo Vidal, at de lige som ligaforbundet har valgt at give Barca ret i sagen.

Hvis chileneren alligevel ønsker at tage sagen videre, så er den sidste mulighed, at han anlægger et civilt søgsmål mod Barca i det ordinære retssystem. Vidal vil altså på helt traditionel vis skulle lægge sag an mod Barca og møde klubben i retten.

.:FORSIDE:.