Spansk OL-hold er klar til kvartfinalen efter uafgjort

FCBARCELONA.DK - 28.07.21

// Pedri // Eric Garcia

Pedri og Eric García startede endnu en gang på banen, da Spanien i dag skulle spille en afgørende kamp mod Argentina ved OL. Resultatet blev 1-1 og det var nok til at sende spanierne videre til kvartfinalen.

Det var en nøglekamp for begge mandskaber, da Spanien og Argentina mødtes i sidste gruppekamp ved OL, for det vindende hold ville gå videre til kvartfinalen, mens uagjort ville være nok for spanierne.

Det sluttede 1-1 i et opgør hvor Spanien kom foran midt i anden halvleg og hvor Argentina udlignede fem minutter før tid. Eric García spillede solidt i forsvaret fik alle 90 minutter, mens Pedri blev taget ud med et kvarter tilbage efter en udemærket indsats.

Med 1-1 resultatet vinder Spanien sin gruppe med fem point og i kvartfinalen møder de overraskelsen fra Elfenbenskysten, der i sin gruppe både spillede uafgjort mod Brasilien og Tyskland. Den kamp spilles lørdag formiddag, dansk tid.

Oscar Mingueza er fortsat ude med en lårskade og kunne derfor ikke spille kampen.