Spanien og Kroatien ikke videre i Nations League

FCBARCELONA.DK - 18.11.18

Søndag eftermiddag vandt England med 2-1 over Kroatien og det betyder, at både Spanien og Kroatien ikke går videre til semifinalerne i den europæiske landsholdsturnering. Spanien kunne kun gå videre, hvis England og Kroatien spillede uafgjort.

Førstepladsen og det videre avancement til semifinalen var på spil søndag eftermiddag, da England mødte Kroatien. Spaniens eneste mulighed for at gå videre var, hvis England og Kroatien spillede uafgjort - ellers ville det være vinderen af denne kamp, som sikrede sig kvalifikationen til semifinalen.

Og Spanien fik ikke den hjælp de havde brug for, selvom stillingen i slutningen af kampen var 1-1. Forinden havde Kroatien, som manglede en skadet Rakitic, bragt sig foran med 0-1 ved Kramaric, inden Lingard bragte balance i regnskabet efter 78 minutter. En stilling, som sendte Spanien videre.

Men fem minutter før tid slog Kane til, da han scorede til 2-1 og sikrede en snæver sejr til England. Dermed er englænderne videre til semifinalen i Nations League, mens Spanien forbliver i League A og Kroatien rykker ned i League B.

.:FORSIDE:.