fbpx

Spanien er kæmpe favoritter i dag mod Marokko

FCBARCELONA.DK - 06.12.22

// Spanien

topbar222

Spaniens landstræner Luis Enrique har med garanti en flok Barca-spillere med fra start i dagens ottendedelsfinale mod Marokko, hvor spanierne ikke kan undgå at være kæmpe favoritter til at gå videre til VM's kvartfinale.

Barcas spillere har udgjort grundstammen på Spaniens landshold ved VM og sådan bliver det helt sikkert også i eftermiddagens kamp, hvor Marokko vil stå klar på den modsatte banehalvdel, et opgør der fløjtes i gang kl. 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vil være en massiv overraskelse hvis ikke Luis Enrique indleder opgøret med Busquets, Gavi og Pedri på midtbanen. Det handler mere om hvor mange flere Barca-spillere der er med i startopstillingen.

På venstre back kan der blive tale om enten Aljeandro Balde eller Jordi Alba, mens Ferran Torres og Ansu Fati begge er i spil til en plads i angrebet. Eneste Barca-spiller der nok kan være sikker på at starte ude er Eric García, for han har ikke spillet et eneste minut ved slutunden.

Skulle det lykkes for Spanien at besejre Marokko i dagens kamp, venter der vinderen af Portugal og Schwiez i en kvartfinale, så vejen til en VM-semifinale ser slet ikke umulig ud for de otte Barca-spillere der er i den spanske VM-trup.

.:FORSIDE:.