Spænding om Koemans første startopstilling i aften

FCBARCELONA.DK - 21.07.21


I aften spiller Barca sæsonens første træningskamp, hvor de møder Nástic de Tarragona. Det bliver en anderledes startopstilling på grund af de mange fravær, så det ventes med spænding hvem der starter inde.

Koeman mangler en række spillere på grund af EM og Copa América samt på grund af skader. Derfor råder han kun over syv disponible førsteholdsspillere, nemlig Neto, Dest, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto, Pjanic og Puig.

Depay, De Jong, Lenglet og Griezmann sluttede sig ganske vist til træningen i går, men det er for tidligt at sende dem i aktion i aften, så de kommer ikke med mod Nástic.

Det lidt pudsige er, at blandt de syv førsteholdsspillere, forventes tre af dem solgt, nemlig Neto, Umtiti og Pjanic, så umiddelbart har Koeman ikke brug for at teste dem. Det forventes dog at alle tre kommer i aktion alligevel.

Der må forventes at der foretages mange udskiftninger i løbet af kampen, både fordi det er tidligt på sæsonen, men også fordi Koeman ønsker at se så mange spillere i aktion som muligt.

Stiller Koeman op i stærkest mulige opstiling må det betyde Neto i målet og med Dest, Piqué og Umtiti foran ham. Venstrebacken går med stor sandsynlighed til den unge Balde, der spås en stor fremtid. Han bliver spændende at følge i aftenens kamp.

På midten er det oplagt at bruge Pjanic, Sergi Roberto og Puig, men måske der bliver behov for den alsidige Sergi Roberto i front på grund af mangel på angribere.

I front er Collado og Demir oplagte som startere, men ellers er tredje position helt åben.

Netop mangel på angribere kan få Koeman til at spille en 3-5-2 opstilling fra start og det åbner op for andre kombinationer, så det er meget åbent hvordan holdet indleder aftenens træningskamp, der kan streames på Barca TV+ fra kl. 19.00.

.:FORSIDE:.