fbpx
Annonce

Spændende sidste dag i transfervinduet venter

FCBARCELONA.DK - 31.01.22

// transfer

ps5 art


I dag kan meget vel blive en hektisk dag for FC Barcelona, for der er rigtig mange ting der kan ske på transfervinduet sidste dag. Når klokken slår 24 ved man om der er kommet flere ændringer i Barcas trup.

Januar har allerede budt på flere ændringer i truppen. Dani Alves er blevet indskrevet efter at være kommet til sidste år, mens Ferran Torres er købt i Manchester City og Adama Traoré er lejet i Wolverhampton. Samtidig er Yosuf Demir sendt retur til Rapid Wien, mens Coutinho er blevet udlejet til Aston Villa.

Artiklen fortsætter under annoncen


Meget tyder dog på flere ændringer inden transfervinduet lukker, men det er slet ikke sikkert. Meget vil afhænge af hvad der sker med Dembélé. Tager han ikke væk, bliver det nok umuligt at hente flere forstærkninger på grund af lønreglerne.

Der har været spekulationer og rygter om flere spillere, men det er meget usikkert hvad der reelt sker her på transfervinduets allersidste dag. Meget tyder på at Iñaki Peña bliver udlejet og det kan ikke afvises, at Luuk de Jong sendes videre. Det kan heller ikke udelukkes at der kommer store overraskelser, både den ene og den anden vej.

Her på fcbarcelona.dk følger vi naturligvis tæt med i hvad der sker i løbet af dagen, frem til allersidste minut.

.:FORSIDE:.