Spændende hvem Valverde vælger fra i aften

FCBARCELONA.DK - 15.08.19

© Getty Images

I aften udtager Ernesto Valverde sin første trup til en officiel kamp i den nye sæson og her bliver det spændende at se, hvilke spillere der sorteres fra. Det kan give et signal om deres fremtid i klubben.

Barca-træneren har 23 spillere i førsteholdstruppen og dertil kommer 3-4 spillere fra B-holdet der har gjort det godt i sommerens træningskampe, så det er indlysende, at nogle skal sorteres fra, når truppen på 18 mand skal udtages efter træningen i aften.

Helt sikkert er det, at reservemålmand Neto bliver hjemme. Han er skadet de næste seks uger og dermed er B-holdets Iñaki Peña sikker på en udtagelse.

Næsten lige så sikkert er det at Messi ikke kommer med. Han har endnu ikke trænet denne sæson og selvom han skulle komme på træningsbanen i aften, er det ikke sandsynligt at han bliver udtaget.

Så er der de tre sidst tilbagevendte - Arthur, Coutinho og Vidal, der kun har spillet 24 minutter indtil nu. Det var for alles veddkommende forleden mod Napoli. Her vurderer Valverde måske, at det er for tidligt at benytte dem.

Dertil kommer, at Coutinho kan være på vej væk og det kan få Valverde til at se bort fra ham.

Det bliver også spændende at se om Rakitic kommer blandt de udtagne. Ingen tvivler på hans kvaliteter, men klubben har ham på salgslisten, mens han selv vil blive. Bliver han ikke udtaget, kan det kun tolkes som et signal om, at han ikke indgår i planerne.

Rafinha sidder også på et løst mandat, selvom han har gjort det udmærket i træningskampene. Han forventes dog solgt denne sommer og så er det spørgsmålet om det giver mening, at udtage ham. Han kan dog være en god gardering at have siddende på bænken.

Moussa Wague kan heller ikke føle sig sikker på en udtagelse. I kampen mod Napoli var det nemlig Sergi Roberto der afløste Semedo, da portugiseren blev skiftet ud.

Med Neto og Messi ude af billedet, bliver det altså nok mellem Arthur, Coutinho, Vidal, Rakitic, Rafinha og Wague, at de fire frasorterede skal findes. Det må forventes, at Iñaki Peña er den eneste fra B-holdet der udtages.

Holdet træner i aften kl. 18.30 og det bliver nok først efter kl. 20 at Valverde offentliggør truppen til sæsonens første officielle kamp.

.:FORSIDE:.