Solskjær: 'Vigtigt vi får scoret et hurtigt mål'

FCBARCELONA.DK - 16.04.19

© Getty Images

United-træner Ole Gunnar Solskjær mødte i går pressen inden kampen mod Barca i aften. Her var det tydeligt, at han tror hans spillere kan få vendt den 0-1 føring som Barca har fra første opgør på Old Trafford.

'Det handler om, at vi skal skabe chancer og til det har vi de bedste angribere. Vi skal være meget fokuseret på at skabe chancer og så skal vi udnytte dem. Det vi udrettede mod PSG, vil hjælpe os på Camp Nou, for det er ikke længe siden' udtalte nordmanden med henvisning til holdets comeback mod PSG i 1/8 finalen.

'Mod PSG scorede vi med to minutter tilbage og kampene afgøres altid på de små detaljer. Sådan bliver det også i morgen. Hvis vi får scoret et hurtigt mål, vil det stå helt lige og det er vigtigt' fortsatte han.

'Det eneste jeg har fokus på, er kampen i morgen. Jeg ønsker ikke at se længere frem. Jeg håber det bliver en god kamp, hvor vi skaber chancer og holder dem fra at score' kom det fra Solskjær.

'Vi spillede ikke med autoritet på Old Trafford og vi havde ikke bolden. Det skal vi have for at lykkes med vores spil. Hvis man giver bolden til Messi eller Suárez, skaber de chancer. Vi håber ikke at blive presset for langt tilbage på vores egen banehalvdel' sagde han videre.

Hovedparten af Barcas spillere blev sparet i weekenden, men det vurderer Solskjær ikke som noget afgørende. 'Nogle gange kan det være en fordel at have spillet. Vores spillere har hvilet i fem dage og de har fysikken til to kampe på få dage. Alle ønsker at spille på Camp Nou' sagde han.

Den tidligere Barca-spiller Alexis Sánchez er med i Uniteds trup og det fik en kommentar. 'Det bliver en speciel kamp for Alexis, for han har lyst til at vise hvad han kan. Han er en vigtig spiller for os og vi håber han vil være tilfreds med sin indsats' afsluttede United-træneren.

.:FORSIDE:.