Bekræftet: Thiago skifter til Liverpool

Anders Lang Jensen - 18.09.20

© Getty Images

Gennem hele sommeren har engelske Liverpool været meldt lune på Barcas tidligere midtbanemand Thiago. Dog har Barca dog også været meldt interesseret, men Thiago ender nu hos de engelske mestre.

Med kontraktudløb efter næste sæson har rygterne omkring Thiagos fremtid været mange. Flere klubber har været inde i billedet, og spilleren selv har ønsket sig nye udfordringer. Økonomisk har Thiago været mulig at vriste fri fra tyske Bayern München for en overskuelig transfersum.

Men selvom Barca angiveligt har været på banen omkring en mulig handel de seneste uger, er den tidligere Barca-spiller nu næsten på plads på Anfield. Torsdag bekræftede Bayerns Karl-Heinz Rummenigge, at man er nået til enighed med Liverpool om en transfer, der sender Thiago til Premier League.

'Jeg kan bekræfte, at Bayern endelig er nået til enighed med Liverpool. Det har været Thiagos store ønske at prøve noget nyt i hans karriere' sagde Rummenigge til Bild.

Dermed bliver det altså ikke til en genforening denne sommer for Thiago på Camp Nou. Ifølge flere medier er klubberne enige om en transfer, der løber op i 30 millioner euro.

644x70

.:FORSIDE:.